facebook
motokros akademija

IZBERITE FOTO GALERIJO!

10. april 2009
Enduro delavnica v okrivu Motokros Akademije
Uroš, Miha, Marko, Sergej in Simon so se udeležili enduro delavnice v okviru Motokros Akademije. Vodil jih je Sašo Kragelj, ki je skupaj z Bojanom Močnikom pripravil tudi vadbene programe za enduro vožnjo. Oglejte si nekaj utrinkov z njihove prve delavnice.

18. marec 2009
Prva delavnica Motokros akademije na prostem
Ta teden se je zgodila prva delavnica na prostem v okviru motokros akademije 'Sašo Kragelj'. Delavnica se je odvijala na Madžarskem, vreme je bilo sončno in toplo kljub malo vetra. Začeli smo s teorijo, prvi udeleženci Akademije so dajali izjave novinarjem nato pa se je začelo: najprej malo teorije in predstavitev dela, sledilo je ogrevanje in trening z motorji.

09. februar 2009
Testiranje fizicne pripravljenosti

Sašo, Jaka in Drago so danes testirali dosežen nivo fizične pripravljenosti. Pri Sašu je to nekako vsakoletna stalnica pred pričetkom sezone na motorji, nekateri prvi člani Motokros Akademije pa so tovrsten preizkus opravili prvič.

10. januar 2009
Motokros akademija je tudi uradno odprta
Z vpisom v register je Motokros akademije tudi uradno odprta. Akademija se lahko pohvali z dvema izjemnima vaditeljema: to sta Nuša Rajher (svetovna prvakinja v Teakwando-ju) in seveda Sašo Kragelj. Tukaj nekaj utrinkov iz treninga in otvoritvenega nagovora.

15. december 2008
Prvi clani MX Akademije se ze pripravljajo

Prvi člani Motokros akademije se ze nekaj časa vestno in z veliko mero energije pripravljajo na novo tekmovalno sezono pod mentorstvom Saša Kraglja.